- Дисководещ няма да ставаш, но от тиха музика да я набичиш си е цяло приключение и е свързано с неограничен брой натискания на +-чето. Това, ако си ценител на музиката, ако си като бакшишите едвам да свири те разбирам 
- Шибидаха при едно регулярно прочистване на дренажите (елементарна работа, която е хубаво да се направи веднъж на 1-2 години) няма никакви проблеми. Още повече, че колите ни не са тооолкова стари още. И не знам какво е да ми протече - имах Е30-ка на 25 години. За 4 години каране не бях чистил нито веднъж въпросните дренажи, а шибидаха не беше прокапвал никога.
А в същото време е много приятна екстра
- Това със задното не ме разбра. Карал съм предимно коли със задно допреди Алфата и просто стоят по различен начин, по-добър начин. За зимата е минус, да...
- Но ги виждаш всеки път като си отключваш и заключваш колата...
Тези лайстни ми приличат на някакви гумени профили на метър, които ги продават по железариите и стоят буквално като подарени. Замисли се - най-малкото ако бяха толкова хубави щяха да ги оставят и във фейслифта.
Но всеки си има различно виждане за нещата.
Ще се наложи да си купя мултифункция, проблема с лайстните при мен е решен, а както каза и ти като цяло количката е много готина и +-овете й ще компенсират предаването и липсата на шиба.

- Шибидаха при едно регулярно прочистване на дренажите (елементарна работа, която е хубаво да се направи веднъж на 1-2 години) няма никакви проблеми. Още повече, че колите ни не са тооолкова стари още. И не знам какво е да ми протече - имах Е30-ка на 25 години. За 4 години каране не бях чистил нито веднъж въпросните дренажи, а шибидаха не беше прокапвал никога.

- Това със задното не ме разбра. Карал съм предимно коли със задно допреди Алфата и просто стоят по различен начин, по-добър начин. За зимата е минус, да...
- Но ги виждаш всеки път като си отключваш и заключваш колата...

Но всеки си има различно виждане за нещата.

Comment